30 Ağustos -5 Eylül haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak

Astrolog Sitare İnal, 30 Ağustos -5 Eylül haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 30 Ağustos -5 Eylül haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Başak burcu ve yükselen Başak haftalık burç yorumu

30 Ağustos- 5 Eylül haftasında kişisel konular ön planda. İlişkilerle ilgili sınavlardan geçiyor olabilirsiniz. Otorite figürleri, yöneticiler, ilişkiler ve para konusunda ilerlettiğiniz işler olabilir. Eğitim ve ticari konularınızda ciddi bir hareketlenme içinde olabilirsiniz. Bu maddi olarak olamasa bile şuan için aldığınız kararlarla ilgili işlerinize veya kişisel hayatınıza çok kafa yoruyor olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda mükemmel sonuçlar bekliyor olabilirsiniz.

Yetenekleriniz ve finansal konularla ilgili çok fazla görüşme içinde olabilirsiniz. Ticari konularda harekete geçeceğiniz bir süreç içindesiniz. Teknik konulara veya eğitsel işlere hız verebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlarınızda destek alacağınız ilişkiler kurabilirsiniz. Bu konularda koşullar net olmasa da akıllıca yönlendirmeler olabilir iş hayatınızda.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç Ağustos