17 - 23 Mayıs haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Astrolog Sitare İnal, 17 - 23 Mayıs haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri ve tutulmaların etkisini yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 17 - 23 Mayıs haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri ve tutulmaların etkisini yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

17-23 Mayıs haftasında ev hayatınızla ve ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu hafta ev ve iş hayatınızı dengelemeniz gereken koşullar içindesiniz. Tutulma öncesi zihinsel ve duygusal olarak karmaşık hissediyor olabilirsiniz. Kişisel anlamda bir şeylerin düzeldiği hissiyatı artmış olabilir. Ticari ve teknik işlerinizle ilgili evden daha fazla çalışmaya başlamış olabilirsiniz. Eğitimler almaya başlamış veya ev içinde genişleyen durumlar olabilir.

Bu dönem evlilik kararı veya bir bebekle ilgili bir konuda gündeminize gelmiş olabilir. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu. Kalbi boş Balıklar için 11 Haziran’a kadar keyifli koşullar söz konusu. Çocuklarınız var ise onlarla ilgili konularda da hareketlenmeler olabilir. Ailenizle ilgili endişeli hissettiğiniz olaylar içinde olabilirsiniz.

Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili sizi zorlayan mevzular keyfinizi kaçırmaya devam ediyor. Krizleri yönetmek önemli bu hafta olayların daha fazla sıkışıyor olması belki de sizin bazı konuları fark etmenizi ve harekete geçmeniz gereken durumları görmenizi sağlıyordur. Finansal konularda kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Eşin ve ortağınızın maddi durumlarıyla ilgili harekete geçeceğiniz konular olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç