14 - 20 Aralık haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal 14 - 20 Aralık haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 14 - 20 Aralık haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

Bu hafta ikili ilişkileriniz eşiniz ortağınızla ilgili konular gündeminizi meşgul etmekte. İlgilendiğiniz mevzuların finansal ve hukuksal süreçleriyle uğraşıyor olabilirsiniz. Sağlık konusuna özen göstermelisiniz. İş hayatınız ve çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerde krizleri yönetmek zor olabilir. Teknik sıkıntılar gündeme geliyor olabilir. Maddi konularla ilgili sizi zora sokan mevzuları 17 Aralık’tan sonraya atmanızı tavsiye ederim.

Gelecek planlarıyla ilgili hareket halindesiniz ve bu durum evlilik veya ortaklığınızla ilgili konularda sıkıntı yaratıyor olabilir. Karşınızdakinin elinin daha güçlü olduğunu unutmadan hareket etmelisiniz. İletişim içinde olduğunuz insanlara kendinizi anlatmak için çok efor sarf ediyor olabilirsiniz. Finansal konulardaki sıkıntılar bu hafta sizi zorlayabilir. Çalışma hayatınızda işler çıkışabilir bu da sizi maddi anlamda dengeli olmalısınız.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları