Aslanlar Sahada Coştu! Galatasaray'dan Coşkulu Şampiyonluk Kutlaması: Marşlar Yükseldi, Stat Sallandı

Aslanlar Sahada Coştu! Galatasaray'dan Coşkulu Şampiyonluk Kutlaması: Marşlar Yükseldi, Stat Sallandı
Abone ol

Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u mağlup ederek sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da futbolcular, maçın bitiş düdüğünün ardından büyük bir coşku yaşadı. Sarı-kırmızılı futbolcular, şampiyonluğu marşlar ve şarkılarla kutladı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek sezonun bitimine iki hafta kalan 25. şampiyonluğunu ilan etti.

FUTBOLCULARDAN COŞKULU KUTLAMA

Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından da sarı-kırmızılı futbolcular büyük bir coşku yaşadı. Giydikleri 5 yıldızlı tişörtlerle sahaya giren oyuncular, bayraklarla tribünleri selamladı. Ardından saha içine kurulan platforma çıkan Galatasaraylı futbolcular, DJ eşliğinde marşlar ve şarkılar söyledi.
Bu anlarda oyuncuların aileleri de kendilerine eşlik etti.

Saha içindeki led ekranlardan Aslan görselleri ve 5 yıldızlı Galatasaray logoları yansıtılırken, stadın üst tarafında da 25 yazılı ve üzerinde 5 yıldız olan pankart açıldı.

TARAFTARLAR CADDE VE MEYDANLARI DOLDURDU

Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından İstanbul'da taraftarlar coşkulu kutlamalar yaptı. İstiklal Caddesi'ni dolduran çok sayıda taraftar meşaleler yakarak, marşlar söyledi.

Taraftarlar, golcü futbolcu Victor Osimhen'in alınması için "Taraftar çıldırdı Osimhen'i istiyor" sloganları atarak, Galatasaray yönetimine seslendi.

İstanbul'da Şampiyonluk Kutlamasında Yangın Faciası Spor 5. Yıldız İmparatoru Aşka Getirdi Spor Aslan Şampiyonluğa Kükredi, Zaferin Mimarları Konuştu Spor Amatör Maçta Yeşil Saha Savaş Alanına Döndü Spor