Destici'nin tatbikat videosu sosyal medyanın gündeminde

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de çök-kapan-tutun tatbikatına katıldı. Destici’nin o anlardaki görüntüleri sosyal medyaya yansıdı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye genelinde yapılan deprem tatbikatına dahil oldu. Destici’nin çök-kapan-tutun pozisyonuna geçerken çekilen görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise görüntülere ‘umarım depremde bu kadar ağır hareket etmez’ yorumunda bulundu.

Ali Mahir Başarır görüntüleri paylaştı: Erdoğan, vatandaşa simit dağıttıktan sonra 'yüzen saray'ı ile tur attı Siyaset Erdoğan, Gaziray'ı kullanırken çocuklarla şarkı söyledi! Siyaset Mansur Yavaş'tan nezaket dersi: 'Erdoğan' sloganlarına böyle karşılık verdi Siyaset Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı! Siyaset Sadece o ilde yetişiyor, bulan servete konuyor Siyaset CHP ve AKP heyetlerinin bayramlaşmasında 'İsrail ile ticaret' tartışması Siyaset Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti Siyaset İmamoğlu'ndan iktidara 'Tıp bayramı' göndermesi Siyaset CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş: Göynük Çayı'ndan elinizi çekin! Siyaset Hayat pahalılığından yakınan vatandaş: "Tadını bildiğiniz şeyleri unutuyorsunuz" Ekonomi YRP'nin İstanbul adayından 'çekilme' iddialarına yanıt Siyaset Özel'den Bahçeli'ye 'Atatürk' yanıtı Siyaset