Müslüman bir ejderha kadın Akşener, Hülya, Ajda, Sibel mi, pardon çıkartamadım .

KAYDA GEÇSİN Yaptığı işi fedakarlık olarak görenlerin durumu ciddi bir salgın hastalık oldu, Palavra çeşmesinden akan çağın vebası bu. Bunca servet nereden...

Necef Uğurlu Yazar necefugurlu@gmail.com

KAYDA GEÇSİN

Yaptığı işi fedakarlık olarak görenlerin durumu ciddi bir salgın hastalık oldu,

Palavra çeşmesinden akan çağın vebası bu.

Bunca servet nereden , ne iş yaparsın sorusuna nerede ise cevapları

‘ fedakarım’….

Elbette her görevi olması gerekenin de üstünde büyük fedakarlıklarla yapanlar var mesela doktorlar , bazı siyasetçiler , hukukçular işini namusuyla yapma gayreti uğruna dışlanmayı göze alan her meslekten nice değerli insan var onlar sayesinde ayaktayız , ama onlardan bahsetmek yerine bu çakmalarla uğraşıyoruz. İyilerin öyküleri yok hiç bir yerde hep bu kakanozlar.

Çalışma karşılığı olmayan , emekle ters orantılı servet

Şuursuz bir eğlence

Karaktersiz bilgi

Ahlakı olmayan ticaret

İnsanlığı olmayan bilim

İçinde Fedakarlık olmayan inanç

İlkesiz siyaset

Bunlar , Kebapçı havuzlarının fıskiyesinden devri daim eden su gibi basılıyorlar yıllardır , ses görüntü tamam ama su aynı ve pis , kokuyor artık ,hep her iktidarda fışkırıp duruyorlar .

Bu pompalamanın dehşet paralar döndürüğünü görmek mide bulandırıcı .

Düzenek lağım suyu pompalayan ‘süs havuzu’ndan neden vaz geçmez acaba .

Dostuk, iyi yurttaşlık, insanlık gibi çok yüce değerleri kaçırdıklarının farkında bile olmayanların PR’ını yapan medya ile hiç bir ilerleme olmadı , sonunda patronlarının kafasından gül döktüler , gerçekten memnun kaldı mı patron acaba ? Onca bilgi, birikim, eğitim, donanımın geldiği noktaya bakın hem gidiyorsun hem kafandan gazino solisti gibi gül döküyorlar , Sibel Can’dan ne farkı kaldı ? Teslim oldukları baskın gazino kültürlerinin icabını yaptılar .

Para ilişkilerinde ise , para henüz kimilerinin vicdanına acı vermeye başlamadı ve korkarım canları yanmadan vermeyecek ve ayrıcalıklı olduklarını düşünüyorlar ve dahasını istiyorlar, kendisine yetmiyor, çocuğuna, torununa, damadına, torununun kocasına sonsuz bir döngü bu .

Vatansever fedakarlık tanımı bu mu yani .

Aydınlanma , değişim bu koşullarda nereden olacak Allah Aşkına .

Zaten kaybetmeyi göze alamayacağımız değerlerimiz olmadan fedakarlık olur mu ?

Entelektüel sorun ayrı bir maskaralık halinde .

Altı boş laflarla iyice saçmalıyorlarlar, reklamlarda gördükleri herşeyi almak ve aynı zamanda kendi reklamlarını yapayım derken , kendilerini pazarlamak yetmiyor bir de entelektüel olma şehvetine kapıldılar .

Atatürk ile ilgili atıp tutmalarından kıvırtırken yanıtını vermekten aciz oldukları basit sorulara Cizvit Papazı taktiğiyle soruya soruyla cevap vermeler filan , sevsinler senin entelektüelizmini canım benim , ne luzum var bu kadar kasmaya , konuştukça batmaya .

Kendi realitelerini inkar edenlerle toplumsal çürüme kolaylaşıyor , bir çuvalı berbat eden 3 , 5 çürük meselesi . Bunlardan sanat mı çıkacak , gidin Allah Aşkına.

Entelektüel hiç bir şey yapmasa merak eder, bunlarda kendilerinden başka hiç bir merak yok , bir de kimin kayığında iseler onlara da bahşiş kabilinden lütfedip kredi veriyorlar.

Aman bir ciddi , aşmış taşmış ben dememiş miydim halleri , ki kendilerini fikirlerini arakladıklarıyla karıştırıyorlar , devamlı başkasının böbreklerini bağışlar gibiler .

Bunlara önem atfetmek önemli değildi ne söylerlerse söylesinler ama şimdi vakit tamam .

Yoksa hayatta hangimiz zaman zaman istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalmadık ki ,

Hayat dediğin bazen kendinden fedakarlık etmek ,

İyi insanlar için çoğu zamanda telafi etmek .

İnsanız , bazen umursamaz , sonra an gelir savaşırız , bunlar , bu alçaklar hiç biri değil.

Şimdi geldiğimiz noktada seçimlerde vereceğimiz karar , tamamen kaybetmeyi göze alamayacağımız ve asla vaz geçmeyeceğimiz değerlerle ilgili. Şaka değil.

İyi parti mitinginde Mustafa Kemal Atatürk ismini teleffuz ettiği zaman ,

Meral Akşener’in salonu ayağa kaldırdığı o an göz yaşartıcıdır.

Anadolu’nun kadını baş tacı ettiği binlerce yıllık kadim taihinde ne kadınlar vardır Kibele , Artemis’ten milli mücadeleye , saymakla bitmez kadınlar diyarıdır Anadolu.

Akşener binlerce yıl sonra dirilen Anadolu kadının sembolü oldu .

Anadolu’ nun Kadın Ejderhası gibiydi kongrede , o müthiş kanatlarıyla kucaklarken uçurdu ve alev saçtı sözleri.

Müslüman bir Ejderha Kadın karşımızdaydı .

Ve onu destekleyen siyasi entelektüelizmi , erkekleri kutlamak , kucaklamak lazım.

Oy kime istersek ona veririz ama önce haklarını teslim edelim bu adamlar Özdağ , Çıray, Aydın ve Meral Hanımla bu büyük silkelenişin ,

Bütün Ejdarha Kadın, Ejderha Erkekleri gerçekten fedakarlar , ülkeleri için bir yola çıktılar. Kendileri için değil , bizim için istemeleri az buz fedakarlık mı ?

Hangi Hülya, Hangi Ajda , Hangi Sibel dediniz pardon çıkaramadım .

Saygı ile Kayda Geçsin Elimizden Gelen Budur.

necefugurlu@gmail.com

Tüm yazılarını göster