Çapkınlık beka sorunu olabilir mi?

Çapkınlık kolay iş değil, yüzüne gözüne bulaştıranlar fena batıyor ve batırıyor. Hele iletişimin alıp başını gittiği, cep telefonlarıyla filimler çekilen...

Necef Uğurlu Yazar necefugurlu@gmail.com

Çapkınlık kolay iş değil, yüzüne gözüne bulaştıranlar fena batıyor ve batırıyor.

Hele iletişimin alıp başını gittiği, cep telefonlarıyla filimler çekilen bu çağda daha da zor .

Çapkınlık Kazonova zamanı gibi kolay değil tabii , dolaba saklan , pencereden atla , balkondan kaç paçayı kurtar artık biraz zor .

Yenimahallede bir vatandaşın başına gelenler hem güldürdü hem düşündürdü .

Adam bir hayat kadını ile anlaşıyor ve eve gidiyorlar, heyhat hayat kadının nereden bilsin tertibat aldığını , bir başka kadın adamın cinsel faaliyetleri güzelce filme alıyor , arkadaş farkında değil porno yıldızı olduğunun , sonrası tehdit, şantaj kadınlar cep telefonu cüzdanı da çalmışlar , uyudu mu uyuttukları kesin de .

Adamı sonra ailesine söylemek bir yana , görüntüleri internete de vermekle tehdit etmişler.

Çapkınlık tarihinde , hani gelmiş geçmiş en berbat oaln kimdi diye bakacak olursak bence Maharaja Bhupinder Singh Patiala en önde geleni , kendisi İngilizlerin sömürge döneminde Hindistanda her birinin başında ‘maharaja ‘ olan 562 eyaletten birinde doğuyor , bu Rajaların kimi adil yönetiyor, kimi paraları cebe indiriyor halk ne umurları kimi orta yol bulmuş geçinip gidiyorlar İngilizlerle .

Bhupinder’in davetleri , seks merakı ,sapıklıkları meşhur , yenilsin içilsin bayılıyor kendiside obur zaten , bir başka oburluğu da seks hususunda diye yazıyor tarihçiler , 500 kişilik bir Harem’i var . Belki tam aksi sorunu vardı , 500 kişilik Harem nedir öyle. Eşleri de var tabii .

Haremdekileri kadınları batı modelli giysileriyle giydirip hatta estetik ameliyatlar yaptırmasıyla da meşhur , arkadaşlarıyla birlikte yaptığı alemlerde bu kızlar eğlendiriyor , bu arada 88 çocuğu oluyor çok da ‘baba’ bir adam .

46 yaşında hayata küsüyor ve ölüyor .

Casanova , Charles II ,Lord Byron , Picasso , Kennedy tarihte çapkınlıklarıyla yerlerini almış kişiler, bizden Sultan Süleyman listeye girmeyi başarmış.

Mahidevran bir , sonra Hürrem iki , gözleri başkasını görmedi tarihçilere göre bir masal .

Lord Byron’ın ise çapkınlık alanına hem kadınlar hem erkekler giriyor . Üvey kız kardeşinden , genç kadın ve erkeklere eserlerinin hayranları baştan çıkarılmak için kuyruk oluşturmuş , bunu bile bile evlenen zengin eşleri olmuş her biri yemiş boynuzu terk edilmiş , Byron 36 yaşında sizlere ömür.

Picasso hayatında kadın olmadan tek bir gün geçirmemiş , evlenmiş fakat evlenmiş olmak sadık kalması demek değilmiş , kadınlara çok çektirmiş , ilk eşini kadın yalvar yakar olmasına rağmen yıllarca boşamamış kadın hırsından alkolik olmuş . Diğer eşleri aldatılmaktan harap olmuşlar eşlerinden Marie Teresa’nın heykelini mezarının üstüne diken Picassonun ölümünden sonra 2 eşi de intihar etmiş , annelerinin yazdıkları anılar nedeniyle 4 çocuğundan 2 si ise babalarıyla görüşmeyi sağlığında kesmişler.

Kennedy ise başağrılarına iyi geldiği için çapkınlık yaptığını söylermiş ben yazanın yalancısıyım , ve genellikle yakın çevreden Beyaz saray çalışanları , stajyerlerden sevgililer edinirmiş , ancak Marily Monroe, Marlene Dietrich ve bazı Holywood ünlülerini de unutmamak lazım .

Büyük Petro (Deli de derler ) ise genç yaşında evlendiği eşi Eudoxia’dan nefret edermiş buna rağmen 3 çocukları olmuş aptal , can sıkıcı bulduğu eşini bir manastıra kapatmış ve Katerina ile evlenmiş. Zavallı kadını 30 yıl kapalı kaldığı manastırdan torunu çıkartmış . Katerina ile mutlu beraberliğine rağmen onu da aldatmaya devam etmiş .

Çapkınlığın demokrasilerde tuzakları var , Krallar gibi ‘Ben yaptım oldu’ diyemiyorlar , son yıllarda siyasetçilerimizin başlarına gelenlere bakılırsa bu tuzakları kuranlar kimlerdi tam bilinemedi ama belkide adamlarının zaaflarının doğal sonucuydu olanlar.

Zamparalık zenginler, iş adamları, sorumlu mevkilerde bulunan devlet görevlileri , medya mensupları , ünlüler için çok riskli .

Hele evli iseler daha da riskli .

Benzincide pompacı olarak çalışan bir arkadaş istediği kadar zamparalık yapıp yakalansa ne olur , yakalanmasa ne olur , ama bunlar öyle değil , beka sorunu olabilir !

Kadınlarında kendilerini çapkın , sapkınlardn korumayı öğrenmeleri gerekiyor .

Ve tabii unutmayalım ki fakir çapkın olmaz, paralı adam ister.

Çapkınlar tavlarken ayrı masraf , ayrılırken ayrı masraf yapıyorlar , bunun altından kalkmak kolay değil görüyoruz , koskoca inşaat sektörü bile dar boğaza bu yüzden girdi , siz anlarsınız kim ! Saga Nigi ……

Peki adamlar ne yapacak Akağaları gibi oturacaklar mı ?

Eğer kendilerini kontrol edemiyorlar , kadın görünce peşinden gidiyorlarsa bu operasyon bir çözüm olabilir mi bilemem , ama kendi iradesine hükmedemeyen yönetmeye talip olmamalı , hele yakalanıp inkar etmek komikliğine asla düşmemeli , Clinton olayında olduğu gibi , velhasıl erkeklerin zaaflarını bilen bunu kullanan kadınların ise bu işten servetler , hatta statü elde ederek çıkanları var , baştan çıkaran kadınlar kadar diğer kadınların varlığına para uğruna bile bile susan eşler dahil.

Çapkınlıkları Kayda Geçirdik , Çapkınlar Zaten ödedikleri bedellerle kendilerini kayda geçirmişler , yardıma ihtiyaçları yok . Saygıya Efendim .

Tüm yazılarını göster