Hayko Cepkin'in 30 yıl önceki tribün görüntüsü ortaya çıktı

Abone ol

Hayko Cepkin, 30 yıl önce oynanan Beşiktaş-Kocaelispor maçında ekrana geldiği bir görüntüyü paylaşarak "Yeni açıkta maçın başlamasını bekliyoruz muhtemelen. Klasik şapkam ve delik deşik montum" dedi.

Şarkıcı Hayko Cepkin, 1993-1994 sezonunda Beşiktaş tribününde izlediği maçtan bir görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı.

Arkadaşı Amir Necim'in Kocaelispor maçının özetini izlerken kendisini fark ettiğini aktaran Cepkin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yeni açıkta maçın başlamasını bekliyoruz muhtemelen hahahahah. Klasik şapkam ve delik deşik montum. Amir Necim
arkadaşım 93-94 sezonu Kocaeli ile kupa maçının özetini denk gelip seyrederken beni farketmiş. İşin tuhafı biz daha arkadaş değilken o da aynı maçta tribündeymiş. Elimdeki tek arşiv olacak tribündeki tek görüntümü bulduğu için çok teşekkürler valla çok mutlu oldum #Beşiktaş"

Cepkin'i tesadüfen gördüğünü aktaran Amir Necim de "3 gün önce Youtube da önüme özeti düşen maçı tribünde izlediğimi hatırlayıp baştan sona izlemem ve 2 saniyelik bir anda kalabalıkta sonradan arkadaşım olan Hayko Cepkin'i farkedip görüntüsünü ona göstermenin ikimizde de yarattığı mutluluk tarifsiz!" paylaşmını yaptı.

Ünlü sinema sanatçısının ağabeyi dövülerek öldürülmüştü! Cinayeti kimin işlediği ortaya çıktı Magazin Dune'un yıldızı Timothée Chalamet, John Travolta'nın rekorunu kırdı Magazin Daniel Craig'in veda ettiği James Bond karakteri için sürpriz isim Magazin Ünlü oyuncu Yasemin Allen'ın yeni aşkı 'ajan' çıktı Magazin