27 Temmuz – 2 Ağustos haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, 27 Temmuz – 2 Ağustos haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 27 Temmuz – 2 Ağustos haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Terazi burcu ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu

Bu hafta eş veya ortaklı konularda daha aktif olabilirsiniz. Konuşmalar ve zihinsel süreçlerde daha güçlü bir motivasyon içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeniz çok önemli ama dengeyi korumak gittikçe güçleşiyor olabilir. Yöneticilerinizle olan ilişkilerinize özellikle dikkat etmelisiniz. Hafta ortasından sonra iletişimde olduğunuz insanlarla ilişkilerinizde restleşmeler olabilir. Güç mücadeleleri sizi yorabilir. Aile hayatınız ve iş hayatınızdaki dengeleri ve olayları yönetmek çok kolay olmayabilir. Sorumluluklar, organize etmeniz gereken işler, hassasiyetler ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde romantizm, dalgalı ruh hali ve büyük hayaller içinde olabilirsiniz. Duygu durumunuz karşınızdaki insanın davranışlarına bağlı olabilir.

Pazartesi ve Salı günleri parasal konular ve kaynaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullandığınız işlere yönelebilirsiniz. Stresli olduğunuz koşullar ruh haliniz de dengesizliğe yol açabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri inandığınız konularla ilgili kafanızın içini durdurmanız pek mümkün olmayabilir. İletişim, eğitim, kısa yolculuklarla ilgili kararlar gündeminizde olabilir. Cuma öğleden sonra ve hafta sonu ailenizle birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular keyfinizi kaçırabilir. İçinize kapanabilirsiniz.

27 Temmuz – 2 Ağustos haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak Astroloji 27 Temmuz – 2 Ağustos haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan Astroloji 27 Temmuz – 2 Ağustos haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç Astroloji 27 Temmuz – 2 Ağustos haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler Astroloji