Küçükçekmece'de Silahlı Saldırı! Yaralılar Var

Abone ol

Küçükçekmece’de Marmaray durağı ve balıkçı barınaklarının bulunduğu yerde silahlı saldırı meydana geldi. Olay anına dair kameralara yansıyan görüntülerde iki grubun çatıştığı görüldü. Olayda 2 kişi yaralanırken, 5 kişi gözaltına alındı. Polis, kaçan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kurşunların isabet ettiği bir köpek ise hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan 3 şüpheli de yakalanarak emniyete götürüldü.

Olay, saat 16.00 sıralarında Küçükçekmece’de Fatih Mahallesi 19 Mayıs Gençlik Parkı İç Yolu’nda bulunan balıkçı barınağında meydana geldi. İddiaya göre, otomobille gelen maskeli ve uzun namlulu silahlı şüpheliler barınakta bulunan kişilere ateş açtı. Barınaktakilerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Şüpheliler, geldikleri otomobille kaçmak isterken başka araçlara çarptı. Bunun üzerine araçtan inen şüpheliler yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ YARALANDI, BİR KÖPEK ÖLDÜ

Çatışmada barınakta bulunan 2 kişi yaralanırken, 5 kişi gözaltına alındı. Ayrıca kurşunların isabet ettiği bir köpek de öldü. Kaçan diğer şüphelilerin yakalanması için bölgede geniş çaplı çalışma başlatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin hem araçta hem de çevredeki çalışmaları sürüyor.

Öte yandan silah sesleri, ve şahısların kaçma anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

3 GÖZALTI DAHA

Şüpheliler B.Ö. (26), M.T. (26) ve M.P. (25) gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı tespit edilen 2 adet otomatik tabanca ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin hem araçta hem de çevredeki çalışmaları sürüyor.

Beylikdüzü'nde Panik Anları! Bir Anda Yayıldı, Bina Tahliye Edildi Güncel Soğuk Su İçmek Hasta Eder mi? Uzmanından Yaz Efsanelerine Bilimsel Yanıt Güncel Küçükçekmece’de Köy Derneğine Silahlı Saldırı Güncel Avcılar’da 'Pes' Dedirten Hırsızlık Güncel