Belediye Binasında Dehşet! Zabıta İntihar Etti, Belediye Başkanı Vuruldu

Abone ol

AKP'li Darıca Belediyesi'nde dehşet dolu anlar yaşandı. Bir zabıta personeli, tabanca ile başına ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunun koluna isabet etmesi üzerine Başkan Muzaffer Bıyık yaralandı. Zabıta personeli, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Başkan Bıyık, sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Çok şükür, hayati riskim yok. Sağlık durumum iyi ve kontrol altındayım" dedi.

Olay AKP'li Darıca Belediyesi'nde yaşandı. Başkan Muzaffer Bıyık ile konuşmak için belediye binasına gelen bir zabıta personeli, yanında bulunan tabancayı kafasına dayayarak ateş etti.

BELEDİYE BAŞKANI YARALANDI

Tabancadan çıkan kurşun, Başkan Muzaffer Bıyık'ın koluna da isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan zabıta memuru ve Muzaffer Bıyık, ilk müdahelelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

ZABITA HAYATINI KAYBETTİ

Zabıta personeli, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BELEDİYE BAŞKANI'NIN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Belediye tarafından yapılan açıklamada, Başkan Bıyık'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Bugün akşam saatlerinde, belediyemizde görevli bir personelimizin yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle intihar girişiminde bulunması sonucu, olay yerinde bulunan Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık seken bir kurşunla yaralanmıştır. Başkanımız derhal Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, yapılan kontroller sonucu sağlık durumunun iyi olduğu ve olaydan sadece ufak bir sıyrıkla etkilendiği tespit edilmiştir. Başkanımızın genel durumu iyi olup, tedbir amaçlı müşahede altındadır. Yaşanan bu üzücü olayla ilgili adli süreç başlatılmış olup, konu emniyet ve yargı makamlarının takibindedir. Sürece dair gelişmeler oldukça kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşılacaktır" denildi.

BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA: 'SAĞLIK DURUMUM İYİ'

Bıyık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam belediyemizde yaşanan elim hadise sonucu yaralanarak hastaneye sevk edildim. Çok şükür, hayati riskim yok. Sağlık durumum iyi ve kontrol altındayım. Arayıp soran, dua eden tüm dostlarıma, akrabalarıma ve kıymetli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Olay sırasında hayatını kaybeden zabıta personelimize Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

LGS'de Ortalığı Karıştıran İddia! Sorular Sınav Bitmeden mi Paylaşıldı? Güncel 5 Yıldızlı Otel 112’nci Kez Mühürlendi Güncel Arif Kocabıyık 3. Kez Tahliye Edildi Güncel Gençlerbirliği'nin Topbaşı Yapacağı Tarih Belli Oldu Güncel