Batman'daki Aile Katliamında Yeni Gelişme: 10 Kişi Tutuklandı
Batman’ın Beşiri ilçesinde meydana gelen ve anne, baba ve 2 çocuğun yaşamını yitirdiği silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 24 şüpheliden 10’u tutuklandı.
14 Eylül akşamı, Eskihamur köyü yolunda Mehmet Şanlı’nın (65) kullandığı hafif ticari araca pusu kuran kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Saldırıda sürücü Mehmet Şanlı ile eşi Takibe Şanlı (43), kızları Elanur (9) ve oğulları Akıncan Şanlı (6) hayatını kaybetti.
TÜM AİLEYİ KATLETTİLER
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede aile bireylerinin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazelerden Takibe Şanlı kent merkezinde, Mehmet Şanlı ve çocukları ise Eskihamur köyünde toprağa verildi.
Öte yandan, arabadan inerek saldırıdan kaçmaya çalışan iki kardeşin saldırganlar tarafından takip edilerek öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.
10 KİŞİ TUTUKLANDI
Soruşturma kapsamında jandarma tarafından gözaltına alınan 24 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi, 8’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğerleri ise savcılıkça serbest bırakıldı.