Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde Yürekler Ağza Geldi, Tadilatta Çıkan Yangın Kontrol Altında

Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde Yürekler Ağza Geldi, Tadilatta Çıkan Yangın Kontrol Altında
Abone ol

İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin 2'nci katında tadilat sırasında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, çevreye yayılmadan ekiplerin müdahalesi sonrasında söndürüldü.

Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin 2’nci katında boş bir odada saat 13.30 sıralarında yapılan tadilat sırasında korku dolu anlar yaşandı. Tadilat yapılan odada bilinmeyen bir nedenle ortaya çıkan yangın, hastane görevlilerinin hızlı müdahalesi sonrasında söndürüldü.

Yangın sonrasında koridorlarda oluşan yoğun duman görüşü zorlarken, ekipler duman takviyesini başarıyla sağladı.

Bu Peynirleri Yemeden Önce İki Kere Düşünün Ekonomi İstanbul'un Lüks AVM'sinde Skandal! Ünlü İtalyan Restoranı da Listede Güncel Van Gölü’nün Korkutan Gerçeği Gün Yüzüne Çıktı Güncel Karasu Çayı’ndaki Toplu Balık Ölümlerine İnceleme Güncel