Sigaraya zam: 'Alkol zammının da eli kulağında'

Abone ol

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, bir grup sigara çeşidine daha 5 lira zam geldiğini açıkladı. Aybaş, alkol fiyatlarına da yakında zam geleceğini duyurdu.

Mayıs ayında gerçekleşen seçimlerin ardından, yeni oluşturulan ekonomi yönetimi ve modeli, krizden çıkışın yolunu vatandaşın sırtına yüklediği vergiler ve zamlarda buldu.

Enerjide arka arkaya zamlar: Elektrikten sonra doğalgazda da yüzde 20 artışEkonomi
6 Eylül itibariyle BAT sigara fiyatları listesi ve T&T sigara fiyat listesi, 7 Eylül tarihinden itibaren ise İmperial Tobacco sigara fiyat listesi zam yapılmıştı.

Philip Morris ve JTI grubu sigaralara da 5 liralık zam gerçekleşmişti.

SİGARADA BİR GRUBA 5 TL ZAM ALKOLE ZAM KAPIDA

Seçimlerin ardından başlayan sigara ve alkol zamlarına bir yenisi daha eklendi.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, bir grup sigara çeşidine daha 5 lira zam geçişi olduğunu açıklarken alkole de zam geleceğini ifade etti.

Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda. Alkol içkiler zammı da eli kulağında" ifadelerini kullandı.

Kırşehir'de taksi ücretlerine zam! Ekonomi Zamlı elektrik tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı! Ekonomi Mevduat faizi son 20 yılın en yüksek seviyesine çıktı! Ekonomi Bir ilde ekmeğe büyük zam Ekonomi