Kadir Albayrak yol açma çalışmalarını yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şehirdeki kar yağışı sonrasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kadir Albayrak yol açma çalışmalarını yerinde inceledi

Tekirdağ'da da etkisini gösteren kar yağışı sonrasında anında harekete geçen ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediyenin yol açma çalışmaları hakkında bir açıklamada bulundu.

Söz konusu çalışmalar sırasında yaşanan bir takım aksaklıkların siyasi malzeme haline getirilmesini de eleştiren Başkan Albayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Günaydın sevgili Tekirdağlı hemşehrilerim, günaydın Türkiye Saat 06.00...

Karlı bir pazar sabahından tüm vatandaşlarımıza güzel bir gün diliyorum. Sabahın erken saatlerinden itibaren ana arterlerde ve 14 mahallede yolların durumunu inceledik. Herhangi bir sorun yok. Kriz masamız, fen işlerimiz, TESKİ, itfaiye dairemiz devamlı hazır ve çalışma durumundadır. Vatandaşlarımızdan ricamız kesinlikle kar lastiksiz trafiğe çıkmamalarıdır. Ekiplerimiz sabaha kadar aralıksız tuzlama çalışmaları yapmışlardır.

Tüm siyasilerimizden ricam;

Karayolları, TREDAŞ, AFAD TESKİ, ve Belediyemiz tüm hizmet üreten kurumlar hepimizindir. Bunları siyasallaştırarak ve siyasal rant beklentisi içerisinde olarak yorum yapmak ve sosyal medyada paylaşmak yanlıştır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve 11 ilçe belediyemizin tüm ekipleri büyük bir özveriyle çalışmışlardır. Tüm çalışanlarımızı başarılı hizmetleri için kutluyorum. Ayrıca Karayolları, AFAD ve TREDAŞ ekiplerinede bu süreçte özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Bu arada kar yağışını sıcak odalarından izleyip yerel yönetimlerimizi, oluşabilen kısmi aksaklıkları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak bundan siyasal beklenti içerisinde olanlarıda üzüntü ile karşılıyor, düşündürücü buluyorum.

Tüm bu çalışmaları devamlı takip ederek bizleri ve tüm kurumları destekleyen ve güç veren Sayın Valim Aziz Yıldırım’a saygılarımı arz ederim.

Kadir Albayrak yol açma çalışmalarını yerinde inceledi - Resim : 1

Etiketler
Tekirdağ Kadir Albayrak