Oğlu Ares'ten Gülben Ergen'i duygulandıran sözler

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından oğlu Ares'in, "Anne ben büyünce evleneceğim ya bize gelip hep bizimle kalabilirsin" sözlerini paylaştı.

Oğlu Ares'ten Gülben Ergen'i duygulandıran sözler

Ünlü şarkıcı instagram hesabından oğulları Ares ve Güney'le okuma saati sırasında neler hissettiğini ve oğlu Ares'in gelecekte kendisiyle birlikte olma isteğiniduygulu mesajla paylaştı. Sanatçının paylaşımı ise takipçilerini duygulandırdı.

"ANNE BEN BÜYÜNCE EVLENDİĞİM ZAMAN HEP YANIMIZDA KAL"

Gülben Ergen oğullarıyla dertleştiğini ve yaşadıkları sıkıntılara birlikte çözümü nasıl bulduklarını;"Oğlumla dertleştik biraz. Sonra çözümü okumakta bulduk. Ares beni en iyi hissedendir. Anne oğul ilişkimizde aklımızı bir kenara koyar, sadece yüreğimizle konuşuruz. Kelimeler ilişkilerimizde hep kurtarıcı rol oynar. Düşünerek seçeriz kelimeleri. Gökkuşağı dersin başka olur, bela dersin başka olur. Oğlum dedi ki anne, ben büyüyünce evleneceğim ya, evet oğlum dedim sen istediğin zaman bize gelebilirsin..... Tabi dedim, gelirim size. Çocuklarınıza bakarım hatta:) Tamam dedi. İstersen kalabilirsin de anne. Hep kalmam dedim, ara sıra kalırım...." bu sözlerle paylaştı.

İşte o paylaşım;

Oğlu Ares'ten Gülben Ergen'i duygulandıran sözler - Resim : 1

Etiketler
Gülben Ergen