Beşiktaş'a Batshuayi'den kötü haber: Alanyaspor maçına çıkabilecek mi?

Beşiktaş'ta yüksek ateş görülen ve tedavi altına alınan Batshuayi antrenmana çıkmadı.

Beşiktaş'a Batshuayi'den kötü haber: Alanyaspor maçına çıkabilecek mi?

Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanacak olan Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşandı.

Yüksek ateş nedeniyle antrenmana çıkamayan Batshuayi'nin Antalyaspor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Sakatlığı sebebiyle 2 haftadır Londra'da Chelsea kulübünde tedavi olan Batshuayi, dün Türkiye'ye dönmüştü. Alanyaspor maçında oynayıp oynamayacağı belli olmayan ve tetkikleri beklenen Belçikalı golcünün, bu kez de yüksek ateş sebebiyle bugün yapılan idmana çıkmadığı öğrenildi.

39.5 derece ateşi olan Batshuayi'nin tedavisine hemen başlandığı ancak Alanyaspor maçının kadrosuna alınmasının zor olduğunu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, Batshuayi'nin son durmuyula ilgili resmi siteden açıklama yayınladı.

İşte o açıklama: "Futbolcumuz Michy Batshuayi'ye, sağ uyluk arka adalesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi sürecinin bir kısmını geçirdiği İngiltere'den dönüşünde, ateş ve boğaz ağrısı şikayetleri sonrası yapılan değerlendirme neticesinde "Akut Tonsillit" tanısı konmuştur.

Futbolcumuz Michy Batshuayi'nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilmektedir."

N'SAKALA KADROYA ALINMAYACAK

Beşiktaş'taki bir diğer gelişme ise Fabrice N'Sakala konusunda yaşandı. Trabzonspor mağlubiyeti sonrası sosyal medyada Trabzonsporlu futbolcuların galibiyet paylaşımlarını beğendiği için büyük tepki çeken N'Sakala, kadro dışı bırakılması söz konusu olduğu için Aytemiz Alanyaspor maçının kadrosuna alınmayacak.

Etiketler
Alanyaspor Beşiktaş Alanya