Sergen Yalçın: 'Şapkamızı önümüze koyalım, bakalım neler oluyor'

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: 'Şapkamızı önümüze koyalım, bakalım neler oluyor'

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda konuk olduğu Hatayspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları:

"Maça mağlup başladık, kötü bir gol yedik. Bu seviyelerde yemememiz gereken bir gol yedik. Bugün iyi oynadığımız söylenemez. Deplasmanda kötü oynamaya, puan kaybetmeye devam ediyoruz. Oyunla ilgili söylenecek pek bir şey yok.

Oyuncuların bu performanslarını yukarıya çekmesi lazım. Bunu konuşmuştuk. Hatalarımızı düzeltmek için çalışmaya devam edeceğiz.

İki maç var, ardından milli ara girecek. Hazırlanacağız, önce Sporting maçı ardından Trabzonspor maçı var. Mücadele gücünü, istek ve arzuyu yukarı çekmemiz gerekiyor. Özellikle deplasman oyunlarında istediğimiz arzu ortaya çıkmıyor. Düzeltmek için çalışacağız. Şapkamızı önümüze koyalım, bakalım neler oluyor."

Sakatların durumu

"Batshuayi'nin durumunu bilmiyorum. Yarın belli olur. 2 orta saha var. N'Koudou yok. Beşiktaş'ta eksikler olabilir ama buradaki oyuncuların daha istekli, daha konsantre olması gerekir. Bakacağız artık telafisine."

Etiketler
Sergen Yalçın Beşiktaş Süper Lig Hatay