Henüz 29 yaşındaki Neymar'dan emeklilik sinyali

ünya futbolunun en büyük yıldızlarından biri olan Neymar, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız, henüz 29 yaşında olmasına rağmen 2022 Dünya Kupası'nı işaret ederek, emeklilik sinyali verdi.

Henüz 29 yaşındaki Neymar'dan emeklilik sinyali

Fransız ekibi PSG'nin yıldızı Neymar, futbol dünyasının gündemine oturan açıklamalar yaptı. Brezilya Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası'ndaki en büyük kozu olan 29 yaşındaki golcü, geleceğine dair flaş ifadeler kullandı. Henüz 29 yaşında olmasına rağmen emekli olabileceğinin sinyallerini veren Neymar, kendisini zihinsel olarak güçlü hissetmediğini dile getirdi. İşte detaylar...

Barcelona'dan PSG'ye 222 milyon euro karşılığında imza atarak dünya futbol tarihinin en pahalı transferi olan Neymar, kariyerini erken noktalayabileceğinin sinyallerini verdi.

Günümüz futbolunun en iyi futbolcuları arasında yer alan Neymar, birçok başarıya ulaştı ancak Brezilya Milli Takımı'yla Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayamadı.

"ZİHİNSEL GÜCÜM KALMADI..."

PSG'den takım arkadaşı Messi gibi Neymar'ın da en büyük arzusu futbolu bırakmadan Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaşmak. Deneyimli yıldız, 2022 Dünya Kupası'nı işaret ederek emekli olabileceğini açıkladı. DAZN'da yayınlanan Neymar & The Line Of Kings adlı belgeselde açıklamalar yapan Brezilyalı, futbol kariyerini sürdürecek zihinsel gücünün olmadığını ifade etti.

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın son turnuvası olacağını belirten Neymar, bu kupayı kazanmak için her şeyini ortaya koyacağını söyledi. Brezilyalı golcü, "2022 Dünya Kupası kesinlikle son turnuvam olacak. Futbol hayatımı yönetebilecek kadar zihinsel olarak güçlü olduğumu düşünmüyorum. Brezilya ile Dünya Kupası kazanarak hayalimi gerçekleştirmek için her şeyi yapacağım." şeklinde konuştu.

Etiketler
Bolu 2022 Dünya Kupası Brezilya Dünya kupası