TFF ve Kulüpler Birliği’nden Süper Lig'in kaderini belirleyecek toplantı

TFF ve Kulüpler Birliği, 20 Mayıs saat 14:00’da futbola dönüş için video konferans aracılığıyla bir araya gelecek.

TFF ve Kulüpler Birliği’nden Süper Lig'in kaderini belirleyecek toplantı

‘Şimdilik’ 12 Haziran olarak belirlenen Süper Lig başlangıcı için kulüpler ve TFF hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig başlangıç tarihinin açıklanmasının ardından kulüpler antrenmanlara başladı ve beraberinde de futbolcu, teknik ekip ve diğer çalışanlara koronavirüs testleri yapılıyor.

Birçok takımda futbolcu ve çalışanlarda koronavirüs görülmesinin ardından Süper Lig’in başlatılmasına dair yükselen tepkilerin ardından açıklama yapan Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, 12 Haziran tarihinin ‘şimdilik’ olduğunu açıklayarak, kesin bir durumun söz konusu olmadığını bildirmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı’nın yarın yapacağı toplantıda, ‘şimdilik’ Haziran olarak belirlenen başlangıç tarihi ve hazırlıklarla ilgili fikir alışverişi yapılacak.

TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, 20 Mayıs Çarşamba günü video konferans aracılığıyla saat 14.00’te toplantı yapacak. Riva’da gerçekleşecek toplantıya TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ile TFF Yönetim Kurulu üyeleri ve kulüp başkanları katılacak” denildi.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Futbol Süper Lig