Kılıçdaroğlu 'sözümüz var' diyerek paylaştı: Bu güzel ülkemizin her alanında adaleti sağlayacağız

Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da ve Adana'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından açıklama yaptı. CHP lideri, Türkiye'deki tüm sorunların çözümü için çalışma

Kılıçdaroğlu 'sözümüz var' diyerek paylaştı: Bu güzel ülkemizin her alanında adaleti sağlayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa ve Adana programlarının tamamlanmasının ardından; “Güne Bursa’da başladık, Adana’da tamamladık. Ülkemizde yaşanan tüm sorunları biliyoruz… Sözümüz var; nerede ve hangi alanda adaletsizlik varsa, adaletsizliğe karşı ne pahasına olursa olsun hep birlikte mücadele edeceğiz ve bu güzel ülkemizin her alanında adaleti sağlayacağız” mesajını yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa ve Adana programlarında gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, Bursa’daki kentsel dönüşüm mağdurları ile görüşmesine, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile toplantısına ve Adana’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldığı anlara ait fotoğrafları paylaştı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Güne Bursa’da başladık, Adana’da tamamladık. Ülkemizde yaşanan tüm sorunları biliyoruz… Sözümüz var; nerede ve hangi alanda adaletsizlik varsa, adaletsizliğe karşı ne pahasına olursa olsun hep birlikte mücadele edeceğiz ve bu güzel ülkemizin her alanında adaleti sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

İşte o kareler:

Kılıçdaroğlu 'sözümüz var' diyerek paylaştı: Bu güzel ülkemizin her alanında adaleti sağlayacağız - Resim : 1

Kılıçdaroğlu 'sözümüz var' diyerek paylaştı: Bu güzel ülkemizin her alanında adaleti sağlayacağız - Resim : 2

Kılıçdaroğlu 'sözümüz var' diyerek paylaştı: Bu güzel ülkemizin her alanında adaleti sağlayacağız - Resim : 3

Kılıçdaroğlu 'sözümüz var' diyerek paylaştı: Bu güzel ülkemizin her alanında adaleti sağlayacağız - Resim : 4

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Bursa Adana Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye