MHP'li başkan çakarlı araçla mezuniyet bastı

MHP Kastamonu İl başkanı Yüksel Aydın'ın mezuniyet bastığı, öğrencileri tartakladığı engel olmak isteyen Jandarma'ya da hakaret ettiği öne sürüldü.

MHP Kastamonu İl başkanı Yüksel Aydın ve beraberindekilerin, 4 Mayıs'ta Daday İlçesinde bulunan bir at çiftliğini bastığı öne sürüldü.

Çakarlı araçlarla tesise gelen MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın'ın Emirbey Atlı Turizm ve Doğal Yaşam Köyü’nde mezuniyet için rezervasyon yaptıran 60 kişilik öğrenci grubunun içinde kızının da olduğunu belirterek işletmeyi bastığı öne sürüldü. Tehditler savuran Aydın'ın işletmecilere saldırdığı belirtildi. MHP İl Başkanı Aydın'ın ve beraberindekilerin olay yerinde jandarmayı tartakladığı ve küfür hakaret ettiği video görüntülerine yansıdı.

Olay anında Aydın'ın yanında bulunduğu öne sürülen İsmail Aynacıoğlu, Aydın ile birlikte olan bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı.

MHP'li başkan çakarlı araçla mezuniyet bastı - Resim : 1

Konuya ilişkin basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, "Burada asıl üzücü olan sayın başkanını kendisini hem yasa hem kolluk kuvveti yerine koymasıdır. Bu müdahalede bulunmasının kınıyorum" dedi.

Etiketler
Kastamonu Aydın Hakaret Öğrenci