Özgür Özel: Erdem Gül Adalar'da bir başarı hikayesi yazacak

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "Adalarda Erdem Gül, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu kazanacak ve omuz omuza çalışacaklar" dedi.

Özgür Özel: Erdem Gül Adalar'da bir başarı hikayesi yazacak

Aysel KILIÇ - CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, partisinin Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül'e destek için bugün Büyükada'ya geldi.

Partililer, milletvekili Özel'i Büyükada seçim ofisi önünde türküler ve halaylarla karşıladı.

CHP'li Özgür Özel, Belediye Başkan Adayı Erdem Gül, CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat, eski milletvekili Haluk Eyidoğan, Adalar eski Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu ve tiyatro sanatçısı Enis Fosforoğlu' nu yanına alarak seçim ofisinde kurulan kürsüden Adalıların karşısına çıktı.

"KORKU FİLMİNİ KAPATACAĞIZ"

Başkan Adayı Erdem Gül' ün siyasete farkı bir dil getirdiğini, sevginin, kardeşliğin, barışın ve umudun diliyle seçim çalışması yürüttüğünü ifade eden Özel, "Erdem Gül'ün en büyük projesi Adaları Adalılarla birlikte yönetmektir. Erdem Gül, ötekileştirici ve kutuplaştırıcı dil kullananlara karşı, herkesi kucaklamaya geldi. Ötekileştirenleri kucaklamaya geldi. Erdem Gül Adalarda bir başarı hikayesi yazacak. Büyükşehir'i Ekrem İmamoğlu, Adaları Erdem Gül alacak ve omuz omuza bu kent için çalışacaklar. İstanbul ve Ankara'yı alarak bu korku filmini kapatacağız" diye konuştu.

"YOL ARKADAŞIMI SİZE EMANET EDİYORUM"

"Yol arkadaşım Erdem Gül'ü size emanet ediyorum" diyen Özgür Özel konuşmasını, büyük usta Nazım Hikmet'in "Ve elbette ki, sevgilim, elbet, dolaşacaktır elini kolunu sallaya sallaya, dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle: işçi tulumuyla bu güzelim memlekette hürriyet" dizeleriyle bitirdi.

Konuşmaların ardından partililer Büyükada Çarşı'daki yürüyüşle gövde gösterisi yaptı.

Etiketler
Erdem Gül Özgür Özel Ekrem İmamoğlu