CHP’li Sinan Koç, Mersin Mezitli’de iddialı

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek, Mezitli halkının kendilerine güvendiklerini söyleyerek yüzde ellinin üzerinde oy alacaklarını savundu.

CHP’li Sinan Koç, Mersin Mezitli’de iddialı

Mezitli'yi sokak sokak gezdiklerini ve halktan karşılık bulduklarını vurgulayan CHP'li Koç, “Çok uzun süredir kentimizi geziyoruz, projelerimizi tek tek anlatıyoruz” dedi.

Mezitli her zaman daha güzelini hak ettiğini belirten Koç, “Amacımız kentimizi doğasıyla, deniziyle ve tüm yaşam alanlarıyla yeni bir boyut kazanacak ve umutla, dayanışmayla ve emekle yaşanılabilir bir kent yaratmak için var gücümüzle hep beraber geliyoruz. Ortak paydamız her şeyi ile iyi ve yeni bir şehir yaratmak. Umutluyuz, güçlüyüz ve en önemlisi yaşama ve emeğe değer veriyoruz” şeklinde konuştu.

CHP’li Sinan Koç, Mersin Mezitli’de iddialı - Resim : 1

“BÜYÜKŞEHİR İÇİN DE ÇALIŞACAĞIZ”

İnsan odaklı hizmet yapmaya çalıştıklarına vurgu yapan Koç, “Hizmet ve medya sektöründe faaliyet gösterdiğim için insan odaklı hareket ediyoruz ve yerel yönetimde de bunu sürdüreceğiz ve halkımız da bunu biliyor bize güveniyor” ifadelerini kullandı.
Koç, aynı zamanda Mersin Büyükşehir'de CHP'nin zaferi için de gayret edeceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler
Seçim Mersin