Mahir Doğan: Avcılar’ı ortak akılla yöneteceğiz

CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Mahir Doğan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Mahir Doğan: Avcılar’ı ortak akılla yöneteceğiz

Genç ve çalışkan yapısıyla dikkatleri üzerine çeken CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Mahir Doğan, ara vermeden seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Bayburt İli Demirözü İlçesi Kalecik Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Çalışkan, genç ve dinamik yapısıyla ön planda olan Avcılar Belediye Başkan aday adayı Mahir Doğan ziyaretlerinde dernek üyeleri tarafından ilgiyle karşılanarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Mahir Doğan: Avcılar’ı ortak akılla yöneteceğiz - Resim : 1

Avcılar’a Başkan seçilmesi halinde tek bir amacının Avcılar’a hizmet olacağını söyleyen Mahir Doğan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Avcılar’ı ortak akılla yöneteceğiz. Sivil toplum örgütleri olmazsa olmazımız. Sizlerin öneri, talep ve eleştirileri doğrultusunda yerel yönetim hizmetlerini en iyi şekilde sunmanın gayretinde olacağız. Mutlu belediyeciliğin bir parçası da mutlu sivil toplum örgütlerinden geçer. İş birliğimiz her alanda sürecektir. Elbette Atatürk İlke ve İnkılapları, Atatürk Cumhuriyeti rehberimiz ve ışığımız olacaktır.”

Etiketler
Avcılar Seçim