Karamollaoğlu: Kuyumcu titizliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda AKP iktidarının hatalı politikalarına tepki gösterdi.

Karamollaoğlu: Kuyumcu titizliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz

AKP'nin ekonomi ve dış politika yönetimine yönelik eleştiriler artarken Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir patlaşım yaptı.

Karamollaoğlu, iktidarın sorumlu davranmadığını vurguladığı paylaşımında; "İktidarda bulunanların, omuzlarında hissetmesi gereken sorumluluğu hissetmedikleri bir dönemden geçiyoruz" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi lideri, "Bu nedenle bizler, hem muhalefette bulunmanın hem de iktidara aday olmanın sorumluluklarını omuzlarımızda hissediyor ve kuyumcu titizliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"HERKESİN CUMHURBAŞKANI' OLACAK BİR ADAYIN BELİRLENMESİ ELBETTE BU MASANIN UHDESİNDEDİR"

Karamollaoğlu, Altılı Masa'nın çıkaracağı Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili de şunları söyledi:

"Hem "Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı" hem de "herkesin Cumhurbaşkanı" olacak bir adayın belirlenmesi elbette bu masanın uhdesindedir.

Aynı zamanda Meclis'te çoğunluğu oluşturacak olanlar da, bu masanın etrafında bir araya gelen 6 siyasi parti olacaktır.

Ülkemizin tüm problemlerine çözüm olmak amacıyla çıktığımız bu yolda kararlılıkla yürümeye ve insanımızın umudunu her geçen daha da pekiştirmeye devam edeceğiz. Rotamız; 85 milyon insanımızın "Hep Birlikte Güzel Yarınlara" ulaşmasıdır."

Etiketler
Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu