Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: Çeteleri, SADAT’ları ezerek yolumuza devam edeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, ''Beşli çetelerin, SADAT'ların olduğunu biliyorum. Biz hep birlikte onları ezeceğiz, ezerek yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: Çeteleri, SADAT’ları ezerek yolumuza devam edeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları’nın düzenlediği Büyük Gençlik Yürüyüşü'ne katıldı.

Burada konuşan Kılıçdaroğlu, ''Bu bayram sıradan bir bayram değildir. bu bayram milli bağımsızlık savaşının en önemli adımlarından birisidir. 16 Mayıs’ta düşman zırhlılarını gördüğü zaman “Geldikleri gibi gidecekler” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı meşalesini yaktığı bayramdır'' ifadelerini kullandı.

''ADALET YÜRÜYÜŞÜ BUNUN EN ÖNEMLİ ADIMIDIR''

Kılıçdaroğlu, ''Bütün genç arkadaşlarıma seslenmek isterim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki tane ilkesi vardır. Siyasi bağımsızlık ve ekonomik bağımsızlık. 'Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir' der. 'Savaş meydanlarında kazanılan zaferler ekonomik zaferlerle taçlandırılmadıkça ülke bağımsızlığını koruyamaz' der. Bugün hep birlikte ülkeyi siyasal ve ekonomik bağımsızlığı yeniden güçlendirmek için yollara çıktık. Adalet yürüyüşü bunun en önemli adımıdır'' dedi.

''BAĞIMSIZLIK VE ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİNİ YENİDEN YAŞATACAĞIZ''

''İkinci Yüzyıla Çağrı beyannamemizde ikinci yüzyıla Türkiye’yi hazırlamak zorundayız'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Beraber, birlikte, kavgasız, omuz omuza, kararlı, birlikte yürüyerek. Toplumun her kesimini kucaklayarak. İşçisinden köylüsüne, memurundan şoförüne kadar 84 milyon insan tek yürek olarak ikinci yüzyılda Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini yeniden yaşatacağız'' diye konuştu.

''ÇETELERİ EZECEĞİZ''

Kılıçdaroğlu, ''Çetelerin olduğunu biliyorum. Beşli çetelerin, SADAT'ların olduğunu biliyorum. Biz hep birlikte onları ezeceğiz, ezerek yolumuza devam edeceğiz. Bizler, Milli Kurtuluş Savaşı'nı verenlerin çocuklarıyız. Bizler o mücadelenin neferleri olarak yolumuza devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

''ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE SANDIK GELECEK''

''Gençler, önümüzdeki süreçte sandık gelecek göreceksiniz'' diyen Kılıçdaroğlu, Bu ülkenin karanlığını değiştirecek olanlar sizlersiniz. Bu ülkenin bağımsızlığı için en büyük mücadeleyi verecek olan sizlersiniz. Hep beraber mücadeledeyiz" dedi.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Beşli çete SADAT