Karar yazarı Ocaktan'dan AKP'nin Tansu Çiller ilgisine 'zaaf' yorumu

Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, "Muhtemelen AK Parti ve İslamcı medya da Çiller’in başarılarını(!) yeni keşfetmiş olmalı ki önümüzdeki seçimlerde bu eski başbakanımızın dehasından yararlanmak istiyor." ifadelerini kullandı.

Karar yazarı Ocaktan'dan AKP'nin Tansu Çiller ilgisine 'zaaf' yorumu

Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, eski başbakan ve Doğru Yol Partisi'nin eski Genel Başkanı Tansu Çiller'in siyasi çıkışları ile AKP ilişkisini yazdı.

Mehmet Ocaktan, "Elbette herkesin olduğu gibi Çiller’in de yeniden siyasete dönmesinde hiçbir mahzur yok, bu bir tercih meselesi… Talihsizlik o ki AK Parti’nin bu parlatma ihalesine talip olması… Çünkü böyle bir durum hem siyaseten bir zaaf göstergesi, hem de son derece hazin…" ifadelerini kullandı.

Ocaktan, "Yıllardır Avrupa ülkeleri koalisyonlarla yönetiliyor, bu ülkelerdeki siyasetçilerin hiçbirinin aklına ‘koalisyonların darbelerden beter olduğu’ gibi parlak bir fikir aklına gelmemiş. Ama siyasi tarihimizin en başarısız başbakanlarından birisi olan Çiller, Avrupa’yı bile kıskandıracak böylesine parlak fikirler icat edivermiş… Muhtemelen AK Parti ve İslamcı medya da Çiller’in başarılarını(!) yeni keşfetmiş olmalı ki önümüzdeki seçimlerde bu eski başbakanımızın dehasından yararlanmak istiyor." değerlendirmesinde bulundu.

MEHMET OCAKTAN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler
Tansu Çiller Seçim AK Parti