Siyasilerden Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı

Saadet Partisi yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda siyasi parti lideri de Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk için başsağlığında bulundu.

Siyasilerden Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı

Zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı sonrası 14 Eylül'de Ankara'da hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, bu sabah hayatını kaybetti. Çok sayıda siyasi de Asiltürk için başsağlığı mesajı yayınladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'yol arkadaşımız' dediği Asiltürk'ün vefatının ardından yaptığı açıklamada, "Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız, yol arkadaşımız ve dava adamı Oğuzhan Asiltürk ahirete irtihal etmiştir. Milletimizin ve camiamızın başı sağolsun. Mekanı cennet, makamı âli olsun" dedi.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Asiltürk ile Saray'da yaptığı görüşme uzun süre gündemde kalan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün vefat haberini aldığımız, Millî Görüş Vakfı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, siyasi tarihimizin önemli isimlerinden, çok kıymetli ağabeyimiz Sayın Oğuzhan Asiltürk’e Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

BAHÇELİ: ÜZÜNTÜ DUYUYORUM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Asiltürk için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Bahçeli, "Sayın Oğuzhan Asiltürk’ün vefatından büyük bir üzüntü duyduğumu bilhassa ifade etmek isterim" diye yazdı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu'nu telefonla arayarak başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından da şöyle yazdı:

"Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden siyasi tarihimizin önemli ismi, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin ve Milli Görüş camiasının başı sağ olsun!"

DAVUTOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Davutoğlu, "Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, eski İçişleri ve Sanayi bakanlarımızdan, bir neslin öncü isimlerinden Oğuzhan Asiltürk'ün vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Milli Görüş camiasına sabr-ı cemil niyaz ediyorum" diye yazdı.

AKŞENER, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAZDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Asiltürk için başsağlığı diledi. Akşener, "Saadet Partisi'nin kurucularından değerli siyasetçi ve devlet insanlarımızdan Oğuzhan Asiltürk'e Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Etiketler
Oğuzhan Asiltürk Saadet Partisi