'Kudurdukları için silmemizi istiyorlar' diyen AKP'li isim, çizgi film videosu silinince böyle çark etti

AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, AKP'nin iki gün önce yayımlayıp sildiği çizgi film videosunun ardından video ile ilgili tweetini sildi. Ayvalı daha önce "FETÖ ile işbirliği yaptık" dediği için AKP'den çizik yemişti.

'Kudurdukları için silmemizi istiyorlar' diyen AKP'li isim, çizgi film videosu silinince böyle çark etti

GERÇEK GÜNDEM - AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, AKP'nin iki gün önce yayımlayıp sildiği çizgi film videosunun ardından video ile ilgili tweetini sildi. Ayvalı daha önce "FETÖ ile işbirliği yaptık" dediği için AKP'den çizik yemişti.

Mahir Ünal’ın başında bulunduğu AKP’nin Tanıtım ve Medya oluşumunda görev alan Emre Cemil Ayvalı, atıp sildiği bir tweetle yeniden gündeme geldi.

Ayvalı, çizgi film videosuna gelen tepkilerden sonra sosyal medya hesabından "İzlerken kudurdukları videoyu silmemizi istiyorlar, şaka gibi." yazarak videonun silinmeyeceğini ifade etmişti.

AKP, çizgi film videosunu kaldırınca Ayvalı da o tweetini sosyal medya hesabından kaldırdı. İşte Ayvalı'nın o paylaşımı:

'Kudurdukları için silmemizi istiyorlar' diyen AKP'li isim, çizgi film videosu silinince böyle çark etti - Resim : 1

Türkiye, Emre Cemil Ayvalı ismini bir televizyon programındaki şu sözlerle tanıdı:

“İktidara geldiğimde sanki kendi kadrolarım vardı da çok muktedirdim de böyle bir fanteziye mi girdim? Hayır. Bir tarafta darbeci Kemalist gelenek vardı, bir tarafta FETÖ vardı ve bunları birbirine kırdırmak suretiyle yol almak mecburiyetinde kaldık.”

Etiketler
FETÖ Film