Berat Albayrak'ın ardından sus pus olanlar: MHP ve yandaş medya

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının ardından, sosyal medyada çok sayıda AKP’li vekil ve bürokratın Albayrak’a destek mesajları yayınladığı görüldü. Öte yandan, özellikle iki kesimden herhangi bir yorum gelmemesi dikkat çekti.

Berat Albayrak'ın ardından sus pus olanlar: MHP ve yandaş medya

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının ardından, sosyal medyada çok sayıda AKP’li vekil ve bürokratın Albayrak’a destek mesajları yayınladığı görüldü.

Öte yandan, özellikle iki kesimden herhangi bir yorum gelmemesi dikkat çekti.

Yandaş medya ve anaakım medya istifanın bakan ve vekiller tarafından teyit edilmesine rağmen herhangi bir haber girmedi.

Yeni Şafak’ın İngilizce sayfasında istifanın ilk dakikalarında girilen haber de daha sonra geri çekildi. Şu ana kadar herhangi bir haber girmeyen yayın kuruluşları arasında Yeni Şafak, Sabah, Hürriyet, Aydınlık gibi “gazeteler” yer alıyor.

Bu arada, daha önce istifası AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından istifası kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek veren MHP’liler bu kez suskun kaldı. MHP’li tek bir milletvekilinin Berat Albayrak’a destek vermemesi göze çarptı.

Etiketler
Berat Albayrak istifa Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı