'Maliye Bakanı kayınpederini kandırıyor olabilir ama gerçekler öyle değil'

Katıldığı programda "Söyleyeceklerim sizi de zor duruma düşürür" diyen Mehmet Yakup Yılmaz, Berat Albayrak ve Süleyman Soylu’yu sert sözlerle eleştirdi.

'Maliye Bakanı kayınpederini kandırıyor olabilir ama gerçekler öyle değil'

T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz, Fatma Karaağaç’la Gündem Özel’de çarpıcı açıklamalar yaptı.

“ERKEN SEÇİM BEKLEMİYORUM”

Yılmaz, 2023 öncesi bir seçim beklemediğini belirterek önümüzdeki bir iki yıl ciddi ekonomik sıkıntılar yaşanacağını belirterek “İktidar böyle bir durumda seçime gitmek istemez” dedi.

ALBAYRAK’A SERT SÖZLER!

Dünya ekonomik çevrelerinde Türkiye’nin dibi göreceği konuşulurken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ekonominin büyüyeceğini söylemesini yorumlayan Yılmaz, “Maliye Bakanı kayın pederini kandırıyor olabilir ama gerçekler öyle değil. Tüm Dünya küçülürken Türkiye büyüyemez. Dünya ülkelerinde işsizlik artarken bir de Türkiye’ye turistik gezi mi yapacak? 2021-2022’de ekonomik olarak zor geçecek” diye konuştu.

“SÖYLEYECEKLERİ SİZİ DE ZOR DURUMA DÜŞÜRÜR”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “İmamoğlu’ndan işkilleniyorum” diyerek belediyelerin yardım kampanyasında toplanan paraların bloke ettirmesini değerlendiren Yılmaz, “İçişleri Bakanı çok ciddiye alınacak bir karakter değil. Belediyelerin yardımlarına bloke konması… Söylenecek bir şey bulabileceğim değil. Söyleyeceklerim sizi de zor duruma düşürür beni de tatsız bir duruma düşürür. Böyle bir yorum yapmak istemem. Bunlar kısa vadeli çıkarlar peşinde olan politikacılar" dedi.

Etiketler
Berat Albayrak Süleyman Soylu