Şanışer'den 'sansür yasası' tepkisi: Susamam 2 yapsak retweet eden herkesi toplarlar

Rapçi Şanışer, "sansür yasası"nı 17 müzisyenle yaptıkları "Susamam" şarkısını hatırlatarak eleştirdi. Şanışer, "Susamam 2 yapsak retweet eden herkesi toplarlar" dedi.

Şanışer'den 'sansür yasası' tepkisi: Susamam 2 yapsak retweet eden herkesi toplarlar

Rapçi Şanışer, 17 müzisyenle yaptıkları 'Susamam' şarkısını hatırlatıp 'sansür yasası'nı eleştirdi. Şanışer, "Susamam 2 yapsak, şarkının linkini paylaşan ya da beni retweet eden herkesi toplarlar" ifadelerini kullandı.

"Şanışer" olarak bilinen Sarp Palaur Onedio'dan Zeynep Deniz Güler'in sorularını yanıtladı. "Gönlümce, istediğim şekilde müzik yapmaya devam etmek istiyorum" diyen Şanışer, "Daha önce bir gün Susamam 2 gelecek demiştin. Vakti geldi mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Geçtiğimiz 3 senede ülkemiz çok değişti. Şu an yazacağım hiçbir şarkının bir çeşit vicdan mastürbasyonundan öteye geçmeyeceğini hissediyorum. Ayrıca yeni geçen sansür yasasından sonra Susamam 2 yapsak, şarkının linkini paylaşan ya da beni retweet eden herkesi toplarlar valla:)"

"PİŞMANIM BİRAZ"

Şanışer, "Susamam parçası ile ilgili bir pişmanlığın ya da ‘Keşke şöyle olsaydı’ dediğin bir konu var mı?" sorusu üzerine de "Terör ve LGBTİ+ hakları hakkında birer bölüm olması gerekirdi. Bunlar olmadığı için pişmanım biraz" dedi.

Şanışer, Türkçe rap müziğin geleceği için de şu değerlendirmeyi yaptı: "Bence rap müziğin kendi içinde alt dallara ayrılmasında bir problem yok. Dünya çok hızlı değişiyor ve her yıl yeni müzisyenler yetişiyor. Bir önceki nesilden dinledikleri müziğin üstüne yeni ve kendi dünyalarına uygun eklemeler yapmalarını, ya da müziği sağaltmalarını son derece doğal ve hayatın olağan akışına uygun buluyorum."

Etiketler
Şanışer