'Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kalan, yalısına gidip zarf içinde aylık maaşını alan gazeteciler kim?'

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman'dan kendisine ilişkin attığı destek tweeti gündem olan Sezgin Baran Korkmaz'la maddi ilişki olan gazeteciler hakkında çarpıcı soru.

'Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kalan, yalısına gidip zarf içinde aylık maaşını alan gazeteciler kim?'

Gazeteci Sevilay Yılman'dan hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker'in Youtube'da yayınladığı son videosunda bahsettiği SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'la maddi ilişkiye giren gazeteciler hakkında çarpıcı soru.

Sevilay Yılmaz sosyal medyada kendisine gelen "Niye otellerde kalanların, çantayla para taşıyanların mal varlığı gündemde değilken Sevilay Hanım gündemde anlamadım" tweetini alıntılayarak yanıt verdi.

"Haramzadeler değil ben konuşuluyorum" diyerek Sezgin Baran Korkmaz'la maddi ilişkileri olan gazetecilere dikkat çeken Sevilay Yılman'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Ne güzel bir tespit! Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kalan, yalısına gidip zarf içinde aylık maaşını alan, “10 milyon Euro ver senin filanca bakanla aranı düzelteyim” diyen gazeteciler, haramzadeler değil ben konuşuluyorum. Ne garip değil mi?

'Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kalan, yalısına gidip zarf içinde aylık maaşını alan gazeteciler kim?' - Resim : 1

Etiketler
Sedat Peker Habertürk Sevilay Yılman Sezgin Baran Korkmaz