Uğur Dündar acı haberi KRT TV canlı yayınında duyurdu

Usta Gazeteci Uğur Dündar, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdi Zaman programında kız kardeşinin eşinin koronavirüsten vefat ettiğini duyurdu.

GERÇEK GÜNDEM - Usta Gazeteci Uğur Dündar, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdi Zaman programında kız kardeşinin eşinin koronavirüsten vefat ettiğini duyurdu.

Şimdi Zaman programında Uğur Dündar'ın yanı sıra gazeteciler İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Elfin Tataroğlu ve AKSOY Araştırma'nın sahibi Ertan Aksoy gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Eniştesinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 15 günlük tedavi sürecinden sonra hayatını kaybettiği belirten Uğur Dündar, eniştesinin ölüm belgesinde ise "doğal ölüm" yazıldığını duyurdu.

Dündar'ın eniştesinin ölüm belgesine "doğal ölüm" yazılması akıllara yeniden Türkiye'de koronavirüs kaynaklı ölümlerin gizlendiği iddialarını getirdi.

TWİTTER BAKANI MI SAĞLIK BAKANI MI?

Öte yandan Uğur Dündar, koronavirüs pandemi sürecini yöneten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da şu sözlerle eleştirdi:

'Sayın Sağlık Bakanı'nın (Fahrettin Koca) Twitter Bakanı mı Sağlık Bakanı mı olduğunun netleşmesi lazım. Böylesine acı verici bir salgın, yüzlerce canımızı alan bu salgın Twitter'dan yönetilmez kardeşim! Şeffaf ve güven verici bir yönetim anlayışıyla toplumun karşısına çıkarak, böyle soru soracak gazeteci ayrımı da yapmadan, tüm toplumun zihninde oluşan soruların net bir şekilde cevaplanabildiği yönetim anlayışıyla sürdürülebilir'

UĞUR DÜNDAR'IN KRT TV CANLI YAYININDA YAPTIĞI KONUŞMA ŞÖYLE:

Etiketler
Koronavirüs Türkiye KRT TV Uğur Dündar