Sosyal medyada 'Fatih Tezcan tutuklansın' kampanyası

İktidara yakın yazar Fatih Tezcan Cumhuriyet Bayramı için Yeni Şafak gazetesinde bulunan reklama yaptığı yorum tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Atatürk'e hakaret eden Tezcan'ın tutuklanmasını istedi.

Sosyal medyada 'Fatih Tezcan tutuklansın' kampanyası

İktidara yakın yazar Fatih Tezcan Cumhuriyet Bayramı için Yeni Şafak gazetesinde bulunan reklama yaptığı yorum tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Atatürk'e hakaret eden Tezcan'ın tutuklanmasını istedi. Tezcan'a sosyal medyada hesabında sert tepki gösteren İYİ Partili Mehmet Aslan 'Ya tutuklarsınız ya da çöplükten toplarsınız' ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e düşmanlığıyla bilinen iktidara yakın yazar Fatih Tezcan Atatürk ile ilgili skandal bir paylaşım yapmıştı. Daha önce de Atatürk’e hakaret ettiği paylaşımları büyük tepki çeken Tezcan, bu sefer de İktidara yakın Yeni Şafak gazetesinde bulunan bir reklama tepki göstermişti.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da olaya tepki olarak 'Fatih Tezcan tutuklansın' etiketi açıldı. Kullanıcılar, Fatih Tezcan'ın Atatürk ile ilgili sözleri nedeniyle tutuklaması gerektiğini ifade etti.

Tezcan'ın "Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi...” sözlerine tepki yağdı. Tepkiler arasında en sert olanlardan biri ise İYİ Partili Mehmet Aslan'dan geldi.

Aslan, Tezcan’ın paylaşımıyla ilgili olarak “Bu vatan haini şerefsizi ya tutuklarsınız ya da çöplükten toplarsınız” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada 'Fatih Tezcan tutuklansın' kampanyası - Resim : 2

İşte o tepkilerden bazıları;

Sosyal medyada 'Fatih Tezcan tutuklansın' kampanyası - Resim : 3

Sosyal medyada 'Fatih Tezcan tutuklansın' kampanyası - Resim : 4Sosyal medyada 'Fatih Tezcan tutuklansın' kampanyası - Resim : 5

Etiketler
Yeni Şafak Hakaret