Habertürk'ten 'Aman Erdoğan' görmesin dedirtecek manşet

"6-8 ayımız uykusuz gecelerle geçecek" başlıklı bir haber yayımlayan Habertürk, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yenigün’ün sözlerini manşetine taşıdı.

Habertürk'ten 'Aman Erdoğan' görmesin dedirtecek manşet

Türkiye’de ekonomik kriz hayatın her alanında kendisini iyice hissettiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP yetkilileri herhangi bir kriz olmadığını ileri sürüyorlar. Türkiye’de en önemli sektörlerden biri olan otomotiv sektöründen gelen haberler ise iç açısı değil.

Odatv'nin haberine göre Habertürk’te bugün Erdoğan’ın tezlerini çürüten bir haber yayımlandı. "6-8 ayımız uykusuz gecelerle geçecek" başlıklı bir haber yayımlayan Habertürk, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yenigün’ün sözlerini manşetine taşıdı.

Yenigün, Türkiye ekonomisine en güçlü katkıyı yapan sektörlerden otomotivin 6-8 ay uykusuz geceler geçireceğini öngördü.

Haberturk.com Ekonomi Müdürü Naime Sert'in sorularını yanıtlayan Yenigün, iç pazardan sonra en büyük ihracat pazarı AB'deki daralmanın sektöre etkilerini değerlendirdi. "Yılı nasıl kapatacağımız muamma" diyen Yenigün, ÖTV-KDV indirimlerinin sona ermesinin fiyatları yüzde 11 artırdığını kaydetti. Vergilerde yeni bir düzenleme yapılmasını öneren Yenigün "Devlet desteği vermek patronun cebine para koymak değil" dedi. OSD Başkanı, ekim ayında yürürlüğe girecek emisyon düzenlemesinin de fiyatları 3 ila 5 bin TL artıracağını söyledi.

Habertürk'ten 'Aman Erdoğan' görmesin dedirtecek manşet - Resim : 1

Etiketler
Habertürk