Okan Bayülgen reyting peşinde: Netflix izlemek looser'lık

Okan Bayülgen, online dizi-film izleme platformu Netflix'in 'outlet dükkana dönüşeceğini' ileri sürdü. Bayülgen, Netflix izlemenin 'looser'lık' olduğu görüşünü dile getirdi.

Okan Bayülgen reyting peşinde: Netflix izlemek looser'lık

Okan Bayülgen, Haber Global'de yayınlanan ve sunuculuğunu yaptığı Uykusuzlar Kulübü'nde Netflix'le ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu.

"Netflix de biraz artık yapı market, yeme içme marketine dönüyor. O organizasyon bir süre sonra outlet dükkana doğru gidecek. Looser bir görüntü arz edecek" diyen Bayülgen, şöyle devam etti:

"Bir arkadaşını aradın, 'Ne yapıyorsun' dediğinde, 'Gezmelerdeyim, sen ne yapıyorsun?' dersen... 'O yakışıklı çocuk çıktı televizyona, ona bakıyorum' dediğinde bu bir looser'lık değil midir?"

DAHA ÖNCE DE INFLUENCER'LAR İÇİN 'HEPSİ ÇÖP' DEMİŞTİ

Bayülgen, daha önce de influencer'lar için "Hepsi çöp, hepsi zavallı" demişti.

"Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil" ifadesini kullanan Bayülgen, ardından şunları kaydetmişti:

"Sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence."

Etiketler
Netflix Film Okan Bayülgen