Hugh Jackman eski şirket çalışanlarına 1,2 milyon dolar hediye etti

Oyuncu Hugh Jackman, reklam yüzü olduğu ayakkabı firmasının çalışanlarına Noel için toplam 1,2 milyon dolar hediye etti. Aktarılan bilgilere göre, firma çalışanlarının her birine 1300’er dolarlık Noel hediyesi verildi.

Hugh Jackman eski şirket çalışanlarına 1,2 milyon dolar hediye etti

Oyuncu Hugh Jackman, yüzde beşlik hissesini ekim ayında sattığı ve reklam yüzü olduğu R.M. Williams isimli ayakkabı firmasının çalışanlarına Noel için toplam 1,2 milyon dolar hediye etti.

T24'ün aktardığına göre, şirket çalışanlarının her birine ‘bir hissedar’ tarafından 1300’er dolarlık Noel hediyesi verildiği belirtildi. The Courier Mail, bu hissedarın, şirketteki hissesini ekim ayında satan Hugh Jackman olduğunu iddia etti.

Gazete, R.M. Williams şirketinin hissedarın kimliğini doğrulamadığını ancak eski bir şirket hissedarının çalışanlara nakit para hediye ettiğini söylediğini ifade etti.

R.M. Williams firmasının reklam yüzü olan Avustralyalı oyuncu, ekim ayında marka için yeni bir reklam filmi çekti. Jackman; New York, London, Yeni Zelanda ve İskoçya gibi farklı noktalarda ortalama 500 mağazası olan ayakkabı firmasındaki hissesini 25 milyon dolara satmıştı.