Savaşçı dizisinin yeni bölümleri ne zaman?

Kağan Bozok karakterini canlandıran Oyuncu Berk Oktay'ın ayrılmasıyla çekimlerine ara verilen Savaşçı dizisinin yeni bölüm çekimleri tekrar başlıyor.

Savaşçı dizisinin yeni bölümleri ne zaman?

FOX'un Limon Film imzalı dizisi Savaşçı'nın yeni bölüm çekimleri yakında başlıyor. Osman Taşçı'nın yöneteceği, Süleyman Çobanoğlu'nun yazdığı dizinin başrol oyuncularından Berk Oktay projeye veda etmişti. Berk Oktay'ın diziye veda etmesiyle çekimler durmuştu.

Savaşçı dizisiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı ve dizinin bölümleri yakında tekrar çekilmeye başlıyor.

Dizinin yeni bölümlerinde ise ilk haftalarda Sarp Levendoğlu'nun hayat verdiği Haydar Bozkurt'un ön planda olacağı öğrenildi. Dizinin kadrosuna ayrıca Bektaş Subaşı karakteriyle Erkan Meriç katıldı.

Savaşçı dizisi konusu nedir?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi.

Hikaye, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlıyor.

Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Erkan Meriç kimdir?

Model, sinema ve dizi film oyuncusu. 25 Temmuz 1986, Adana doğumlu. Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü mezunu.

Erkan Meriç, uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynadı, kalecilik yaptı. Ayrıca voleybol, yüzme, basketbol, body building gibi spor dallarıyla da ilgilendi.

Üniversiteyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya karar veren Erkan Meriç, ajansa kaydolmuş, 2009 yılında düzenlenen Best Model of The Turkey yarışmasına katılmış ve bu yarışmada Türkiye'nin en iyi erkek modeli seçilmiştir. Bu yarışmanın ardından Best Model of The World yarışmasına katılmış ve bu yarışmada da Dünya'nın en iyi erkek modeli unvanının sahibi olmuştur.

Etiketler
Berk Oktay