Emine Erdoğan'dan Güney Kore Paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung ve eşi Kim Hea Kyung tarafından kendileri için düzenlenen resmi karşılama törenine ilişkin yaptığı paylaşımda, Seul'deki sıcaklık ve samimiyetin iki millet arasındaki köklü kardeşliğin en güzel ifadesi olduğunu vurguladı.

Emine Erdoğan'dan Güney Kore Paylaşımı
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Güney Kore’de, heyette yer alan eşi Emine Erdoğan için de özel bir karşılama programı düzenlendi.

Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung ve First Lady Kim Hea Kyung'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen resmi karşılama töreninin ardından Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden anlamlı bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, iki ülke arasındaki tarihi ve kültürel bağların altını çizdi.

İKİ MİLLET ARASINDAKİ KÖKLÜ BAĞLAR VURGULANDI

Emine Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından törene ilişkin yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Güney Kore'de bizi karşılayan sıcaklık ve samimiyet, iki millet arasındaki köklü kardeşliğin en güzel ifadesidir."

Paylaşımında, Güney Kore First Lady'si Kim Hea Kyung ile gerçekleştirdiği ikili görüşmelere ve resmi tören anlarına ait renkli fotoğraflara da yer veren Erdoğan, gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini sundu.

Kaynak: AA

Etiketler
Güney Kore Emine Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan