Şehidin baba ocağı yürek burktu

Hakkari'de şehit düşen 4 askerden 23 yaşındaki Sözleşmeli Er Murat Şahin'in acı haberi, Giresun’un Espiye ilçesindeki ailesine ulaştı.

Şehidin baba ocağı yürek burktu

Hakkari'de Irak sınırında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden 23 yaşındaki Sözleşmeli Er Murat Şahin'in acı haberi, Giresun’un Espiye ilçesindeki ailesine ulaştı. Şehidin baba evinin hali tepki çekti. Sosyal medyada Saray ile şehit ailesinin evi karşılaştırıldı.

Sözleşmeli Piyade Er Murat Şahin'in şehit olduğu haberini, Giresun'un Espiye ilçesinde yaşayan ailesine, eve gelen askeri yetkililer verdi. Acı haberle birlikte şehidin ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti.

Şehidin baba ocağı yürek burktu - Resim : 1

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Giresun'da Hacer Ök (21) ile nişanlanan ve evlilik hazırlığı yapan şehit Murat Şahin'in cenazesi, akşam saatlerinde Ordu- Giresun Havalimanı'na getirileceği, yarın öğlede Espiye Ulu Cami'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

SÖZLEŞMESİNİ YENİLEYİP EVLENECEKTİ

Ailenin 6 kardeşinden biri olan şehit Murat Şahin'in, 3 yıllık sözleşmesinin 3 ay sonra sona ereceği, Eylül'de de düğün yapacağı öğrenildi.

Etiketler
Şehit Hakkari Giresun Sözleşmeli