Çukurova Belediyesi'nde dehşet saçan Altuğ adliyeye sevk edildi

Adana'da CHP'li Çukurova Belediyesi'ne yapılan ve 2 kişinin öldürüldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırının zanlısı Ahmet Altuğ adliyeye sevk edildi.

Adana'da CHP'li Çukurova Belediyesi'ne yapılan ve 2 kişinin öldürüldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı silahsaldırının zanlısı Ahmet Altuğ adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan Ahmet Altuğ'un Emniyet'te verdiği ilk ifadesinde, binaya girip, 'Kimse müdahale etmesin önüme geleni vururum, çekilin' diyerek tehdit savurduğu ardından da sırasıyla önüne çıkan Habil Aykan, Cengiz Aydoğdu ve Kenan Özdemir'i vurduğunu söylediği belirtildi. Altuğ ifadesinde, "Hakkımdaki yolsuzluk iddiasına çok sinirlenmiştim. Direkt Cengiz'in odasına gidecektim ama önüme ilk Habil çıktığı için ona sıktım. Sonra diğerlerine ateş ettim. Belediyeye planlı gitmedim" dediği ifade edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Katil zanlısı Ahmet Altuğ, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Çelik yelek giydirilen Altuğ, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi

Etiketler
Adana Çukurova Saldırı Silah