Sosyal medya ayağa kalktı: Genç kadını çocuğunun önünde bayıltana kadar dövdü, baygınken tekmeledi!

Akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen bir video, görenleri isyan ettirdi. Küçücük çocuğunun önünde yerde baygın yatan bir kadına tekmeler savuran erkek, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Şahsın isminin İbrahim Zarap olduğu öğrenildi.

GERÇEK GÜNDEM - Akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen bir video, görenleri isyan ettirdi. Küçücük çocuğunun önünde yerde baygın yatan bir kadına tekmeler savuran erkek, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Şahsın isminin İbrahim Zarap olduğu öğrenildi.

Samsun'da yaşanan olay, bir anda sosyal medyanın gündemine otururken olaydan sonra hastaneye götürülen genç kadının bilincinin açık olduğu öğrenildi. Genç kadının tedavisinin ardından karakola ifade vermeye gideceği öğrenildi.

KIZ KARDEŞİ İSYAN ETTİ

Şiddet gören kadının kız kardeşi olduğunu söyleyen "@rumeysamtgl" kullanıcı isimli kadın, daha önce defalarca kez şikayetçi olduklarını ancak bir sonuca ulaşamadıkları ifade etti.

Genç kadın şunları söyledi:

"Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam.O çığlık atan küçücük çocuk benim yeğenim.Ne olur yardım edin.İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk hiç ceza almadı.Videoda sokak ortasında küçücük bi çocuğun önünde öldüresiye dövülen kişi benim ABLAM.

EĞER BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE TEK SORUMLUSU İBRAHİM ZARAPTIR

Sosyal medya ayağa kalktı: Genç kadını çocuğunun önünde bayıltana kadar dövdü, baygınken tekmeledi! - Resim : 2