Milli Eğitim Şube Müdürü'nden skandal 10 Kasım paylaşımı!

Eğitim Bir-Sen Şube Sekreteri ve Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olan Ertuğrul Yıldız, 10 Kasım'da Atatürk hakkında skandal ifadelerin yer aldığı bir paylaşıma imza attı.

Milli Eğitim Şube Müdürü'nden skandal 10 Kasım paylaşımı!

Ttürkiye vefatının 81. yılında cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarken, iktidara yakın Eğitim Bir-Sen Şube Sekreteri ve Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, 10 Kasım günü skandal bir paylaşımda bulundu.

Ertuğrul Yıldız, 10 Kasım'da yapılan paylaşımları kastederek, İngiliz destekli Teâli-î İslâm Cemiyeti kurucusu ve Milli Mücadele karşıtı vatana ihanetten idam edilen İskilipli Atıf'ın kemiklerinin sızlatıldığını savundu.

Ertuğrul Yıldız, skandal paylaşımında, "Bugün, Eksen kaymasının Nirvanaya ulaştığı bir gün...!!! Bazı arkadaşlarımızın paylaşımlarının, İskilipli Atıf hocanın ve bir çok islam aliminin mezarda kemiklerini sızlattığını görüyor gibiyim... Yazık çok yazık..." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Şube Müdürü'nden skandal 10 Kasım paylaşımı! - Resim : 1

“YEDİĞİ MAKLUBELERDEN KAYNAKLI…”

Odatv’nin haberine göre; Eğitim İş Genel Özlük Hukuk ve TİS Sekreteri Maksut Balmuk ise, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Maksut Balmuk, şunları söyledi:

“Maalesef bu kafalar var eğitimde. Hem de yöneticiler. Bu zihniyetten Atatürk’e saygıyı beklemiyoruz. Bu kişiliklerin kendilerine de saygısı yok. Gecenin 02:55 inde böyle bir mesaj atabilmesi için yediği maklubelerden kaynaklı sindirim sorunu vardır kesin.

Sendikalarının genel merkezi de bugün bir mesaj yayınlamış değil. Balık baştan kokar atasözünün anlam bulduğu bir örnektir bu paylaşım. 10 Kasım’da ve her daim Atatürk hassasiyeti olanların böyle bir yapının üyesi olmaya devam etmelerini de anlayamıyorum doğrusu…”

Etiketler
10 Kasım Mersin