General Mobile GM 9 Plus'u tanıttı

General Mobile, Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde yeni modeli GM 9 Plus’ı tanıttı.

General Mobile GM 9 Plus'u tanıttı

Akıllı telefon üreticisi General Mobile, yapay zekaya dayalı derin öğrenme kapasiteli işlemcisi olan yeni modeli GM 9 Plus’ı Barselona’da gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2019) tanıttı.

İlk kez MWC’de görücüye çıkan GM 9 Plus, Android’in en güncel versiyonu olan Android 9 Pie işletim sistemiyle geliyor. Full HD+ çentikli 6.23 inçlik erkanı olan GM 9 Plus’ın her iki yüzeyi de Gorilla Glass donatılmış.

Uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan GM 9 Plus’ta yapay zeka ile güçlendirilen 12MP + 5MP’lik çift arka kamera yer alıyor.

Halihazırda 34 ülkede faaliyet gösterdiklerinin belirten General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, ‘‘En yeni ürünümüz olan GM 9 Plus modelini ilk kez MWC’de tanıtıyoruz. Türkiye’deki şu an yıllık üretim kapasitesi 2.5 milyon adet olan fabrikamızla hedefimiz, faaliyette olduğumuz ülke sayısını 45’e çıkarmak” dedi.

Habertürk'ten Necdet Çalışkan'ın haberine göre; toplantıda verilen bilgiye göre General Mobile’ın yeni telefonu GM 9 Plus, Nisan ayında Türkiye’de ve 34 ülkede satışa sunulacak.

GM 9 Plus’ın özellikleri

General Mobile GM 9 Plus'u tanıttı - Resim : 1

General Mobile GM 9 Plus'u tanıttı - Resim : 2

General Mobile GM 9 Plus'u tanıttı - Resim : 3

General Mobile GM 9 Plus'u tanıttı - Resim : 4

General Mobile GM 9 Plus'u tanıttı - Resim : 5

Etiketler
Barcelona Kongre