Tunç Soyer açıkladı: Tarkan, İzmir'deki tarihi konser için ücret almayacak

Abone ol

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan'ın İzmir'de verdiği konser için belirlenen kaşe ücretini kentteki hayır işleri için kullanacağını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Gün'ün ilk konuğu oldu.

Tunç Soyer, megastar Tarkan'ın 9 Eylül'de İzmir'in işgalden kurtuluşunun 100'üncü yılı nedeniyle Gündoğdu Meydanı'nda verdiği konserde ücret alıp almadığı yönünde tartışmalara yanıt verdi.

Tarkan'ın İzmir konseri, dünyanın en kalabalık ücretsiz konserleri listesinde 2 milyon katılımcı ile beşinci sırada yer aldı.

Tunç Soyer, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında 9 Eylül’deki tarihi konser için Tarkan’ın para almayacağını açıkladı.

Küçükkaya’nın sorusu üzerine konuya dair konuşan Soyer “Tarkan’ın cebine 5 kuruş girmeyecek. Belirlenen kaşe ücretini Tarkan hayır işleri için kullanacak. Alternatifler üzerine çalışıyoruz ama Tarkan İzmir’e bir kız öğrenci yurdu yaptırabilir” dedi

Konuşması hedef haline getirilen Tunç Soyer: Vahdettin ile Fatih Sultan Mehmet Han bir mi?

ABD'deki dolandırıcılık davasının detayları: 'Türk büyükelçinin adı karıştı' Gündem Murat Yetkin: AKP ve MHP tuzak kuruyor, İYİ Parti de göz göre göre düşüyor Gündem Avukatından yeni açıklamalar: Levent Göktaş hayatından endişe ediyor Gündem 'HDP tabanının ilgisini çekecek sürpriz hamlelere dair dedikodular var' Gündem