Sadık Albayrak: Cumhurbaşkanımıza 'sigarayı bıraktım' diyorum, ayrılınca içmeye devam ediyorum

Abone ol

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak, dünürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmeye gitmeden önce iki gün sigara içmediğini söyledi.

Görevde bulunduğu dönemde Türkiye ekonomisindeki yapısal sorunlara herhangi bir çözüm getirememesinden dolayı muhalefetin eleştirileriyle karşılaşan ve Kasım 2020’de istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası, gazeteci - yazar Sadık Albayrak bazı açıklamalarda bulundu.

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat'a konuşan Albayrak, sigara konusunda dünürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza 'Tamam, bıraktım' diyorum. Ama yanından ayrılınca içmeye devam ediyorum. Görüşmemiz gerekince, gitmeden önce iki gün sigara içmiyorum. Üzerimden sigara kokusu çıksın, rahatsız etmeyeyim diye."

Yazının tamamı.

Murat Yetkin: Sedat Peker üzerine farklı bir denklem Gündem İsmail Saymaz: AK Parti, iflası kabul etti Gündem Şam'a gidecek olan Doğu Perinçek: Türkiye ile Suriye’nin yakınlaşması bence hızlı olacak Gündem Akif Beki: İmamoğlu az bile demiş, neresinden tutsanız pişkinlik dökülüyor Gündem