Resmi Gazete'de yayımlandı: Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1629 personel alacak!

Abone ol

Kültür ve Turizm Bakanlığı; çocuk gelişimcisi, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, aşçı, temizlik personeli, şoför, bahçıvan, mimar, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker, teknisyen ve restoratör olmak üzere 1629 sözleşmeli personel alacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca çeşitli ünvan ve pozisyonlara 1629 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca çocuk gelişimcisi, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, aşçı, temizlik personeli, şoför, bahçıvan, mimar, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker, teknisyen ve restoratör olmak üzere 1629 sözleşmeli personel istihdam edilecek.

BAŞVURULAR 8 ŞUBAT'TA BİTİYOR

Başvurular, 25 Ocak- 8 Şubat tarihleri arasında https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek.

DETAYLAR BAKANLIĞIN İNTERNET SİTESİNDE

Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri, bakanlığın www.ktb.gov.tr internet sitesinde yer alacak.

Zeki Müren'e yapay zeka ile 'Parla' söyletildi Güncel İYİ Parti'de bir istifa daha: Oyunu artıran tek ilçeydi Siyaset Tekirdağ'da uyuşturucu satıcılarına operasyon: 14 gözaltı Güncel Şimdi de Ülkü Ocakları'nın lise bahçesinde stant açtığı ortaya çıktı Güncel