BUDO'nun 6 Seferi Daha İptal Edildi

BUDO'nun 6 Seferi Daha İptal Edildi
Abone ol

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bugün gerçekleştirilecek olan 6'sı daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sayfasındaki duyuruya göre, saat 13.30 ve 16.45'teki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile 14.00 ve 17.00'deki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları dolayısıyla yapılmayacak.

Aynı gerekçeyle 14.00'teki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ile 15.25'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri de gerçekleştirilmeyecek.

Umre'ye Gidecekler Dikkat! Artık O Zorunluluk Yok Güncel Arkadaşını Katletti, Sebebi Pes Dedirtti Güncel Şanlıurfa'da 30 Yaşındaki Kadın Başından Vuruldu Güncel Gülseven Ailesinin Acı Günü Güncel